Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Rijnseweg 20 in Odijk 3984 NG

Rijnseweg 20

3984 NG Odijk
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Te koop: AGRARISCH BEDRIJF op circa 2 ha grond. In overleg is extra grond bij te kopen tot maximaal 12,7 ha. Het bedrijf wordt nu gebruikt voor de MELKVEEHOUDERIJ en is schitterend gelegen in het Krommerijn-gebied aan de Langbroekerwetering tussen Odijk en Driebergen. Het bestemmingsplan biedt naast de huidige agrarische bestemming mogelijkheden tot functiewijziging naar WONEN,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 192 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Te koop: AGRARISCH BEDRIJF op circa 2 ha grond. In overleg is extra grond bij te kopen tot maximaal 12,7 ha. Het bedrijf wordt nu gebruikt voor de MELKVEEHOUDERIJ en is schitterend gelegen in het Krommerijn-gebied aan de Langbroekerwetering tussen Odijk en Driebergen. Het bestemmingsplan biedt naast de huidige agrarische bestemming mogelijkheden tot functiewijziging naar WONEN, BEDRIJVIGHEID en realisatie van een extra BOUWKAVEL.

Woning:
De geheel geïsoleerde woning heeft een traditionele bouwstijl (bouwjaar 1990), opgetrokken uit steen met spouwmuur en bedekt met pannen. Het betreft een ruime woning met een inhoud van 755 m3 en een woonoppervlakte van circa 190 m2. Voorlopig energielabel B.
De keuken heeft een uitbouw, waarvan het uitzicht prachtig is over de aangrenzende graslanden richting Werkhoven. Omdat de woning aan de stallen gebouwd is, is het mogelijk om inpandig de stal te bereiken. De 2 tussenruimtes tussen stal en woning bieden naast ruimte voor het opbergen van laarzen, jassen en werkkleding, voldoende buffering voor geur en stof. Rondom het huis is een keurige tuin aangelegd. Zowel Odijk als Driebergen-Rijsenburg liggen op ca. 2 km afstand. Hier vindt u alle voorzieningen waaronder scholen, winkels, kerken, sportmogelijkheden en culturele voorzieningen.

Indeling van de woning:
Begane grond: Binnenkomend via de achterdeur, komt u in de bijkeuken. De huidige bewoners hebben hier de wasmachine, droger en koel/vriescombinatie staan. Links gaat u naar de ruime woonkeuken. Deze keuken heeft een schitterend uitzicht richting Werkhoven. Vanuit de keuken komt u in een centrale hal. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer, die zich aan de wegzijde bevindt. Tevens kunt u vanuit de hal naar badkamer (voorzien van douche en bad), het separate toilet en de benedenslaapkamer.
1e verdieping: Via een vaste trap, komt u op de 1e verdieping. Deze bestaat uit een overloop met 4 slaapkamers. Ook bevindt zich hier de CV ruimte. De Bosch CV ketel is van 2009. Alle slaapkamers zijn middels radiatoren verwarmt.
Zolder: Een vlizotrap geeft toegang tot de zolder. Prima geschikt voor het opslaan van spullen die wat minder vaak nodig zijn.


Opstallen

Melkveestal:
De melkveestal (2+1) bevat 64 ligboxen voor grootvee. Achter de 2 x 5 melkstal zijn 2 boxrijen met 43 ligplaatsen en 2 krachtvoerboxen. Via de oversteek achter op de voergang is er aansluiting met de éénrijige zijde waar zich 21 ligboxen en 1 krachtvoerbox bevinden. Het tanklokaal is mooi ruim en biedt o.a. ruimte voor de MEKO melktank van 6.300 liter, voorzien van spoelautomaat en melkwacht. Warmwatervoorziening is door middel van 2 boilers geregeld. De stal is, op het tanklokaal en het stukje voorgang naast dit tanklokaal, geheel onderkelderd. De roostervloer is opgeruwd. Achter de stal zijn 3 mixputten met houten afdekking. De melkput is een 2 x 5 visgraat, voorzien van automatische afname. Het pulsatiesysteem is in 2012 vernieuwd.

Voeropslag:
Achter de melkveestal zijn 3 sleufsilo's voor de opslag van ruwvoer en/of bijproducten. 2 grote silo's van 36 meter lang met betonnen wanden van 1,45 meter hoog. De één ruim 9 meter breed, de andere 8,5 meter. De derde silo is 33 bij 7 meter en heeft wanden van 1 meter hoog. Het achtererf is verhard met beton en heeft een gescheiden afvoer voor hemelwater en het water van de voeropslagen. Achter de stal staan 2 silo's voor krachtvoer (10 en 5 ton), en 1 voor kunstmest (10 ton).

Machineloods:
De machineloods is 14 meter breed en ruim 34 meter lang, met een nokhoogte van 6,8 meter. De voorste 12 meter heeft een gestorte betonvloer, het overige deel is voorzien van klinkers. Boven de ca. 1,5 meter gemetselde muur, is de wand afgewerkt met damwandplaten. Door de lichtplaten die in 4 rijen in het dak zijn aangebracht is er voldoende lichtval. Via schuifdeuren met een opening van 4 x 4 meter is er zowel in de voor- als achtergevel toegang tot de loods. In één van de hoeken is er een afgescheiden garage, voorzien van roldeur gemaakt voor de privé auto. Hier bevindt zich ook de stoppenkast.

Vergunningen en bestemming:
In het bestemmingsplan Buitengebied 2011 is de bestemming agrarisch. Een deel van het grasland heeft de dubbelbestemming, waarde - archeologie 3 en 4. Daarnaast zijn er de gebiedsaanduidingen: stiltegebied en landschapstype kromme rijn en oeverwallen. De uitgebreide beschrijving is te vinden in het bestemmingsplan.
Voor het bedrijf is een melding gedaan op grond van het Activiteitenbesluit voor 95 stuks melkvee en 40 stuks jongvee. Op 15 april 2015 is voor dezelfde aantallen een NB vergunning afgegeven.
Overig:
Op 27 juni 2014 is er een vergunning afgegeven voor het bouwen van een jongveestal met 3 strohokken, 24 jongveeboxen en 44 grootveeboxen. Daarnaast is er vergunning voor de bouw van een hooi en stro opslag van 35 bij 15 meter. Deze vergunning is afgegeven in 1999. Beide vergunningen zijn niet ingetrokken.

Overige mogelijkheden die het bestemmingsplan op deze locatie biedt:
Burgemeester en wethouders kunnen, als er op deze locatie geen agrarisch bedrijf meer gevestigd zou zijn, de bestemming binnen het bouwvlak wijzigen. Voor deze locatie kan dan gedacht worden aan de wijziging van bestemming naar:
- Wonen
- Wonen met daarbij de realisatie van één extra vrijstaande woning (de Ruimte voor Ruimte-regeling)
- Bedrijf
- Recreatie
- Maatschappelijk
De exacte mogelijkheden qua bestemming en de voorwaarden waaraan minimaal voldaan moet worden, vindt u in het bestemmingsplan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze locatie, neem dan contact op met GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters: Piet van Dijk (06-51514890) of Christiaan van Beusekom (06-46343632)

Aansprakelijkheid:
Aan de samenstelling van deze informatie is de grootst mogelijk zorg besteed. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet correct is. GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan uit het gebruik van gegevens. Genoemde maten zijn circa maten waaraan geen recht te ontlenen is.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 192 m² Perceeloppervlakte 20000 m² Overige inpandige ruimte 8 m² Inhoud 756 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Bosch (Gas Combiketel uit 2009, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen en geen garage, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Werkhoven Sectie B Perceelnummer 611 Oppervlakte 20000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Rijnseweg 20, 3984 NG Odijk

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.