Mijn favorieten

Aan- en verkoop

Succesvol verkopen?
Uw landhuis, woonboerderij of agrarisch bedrijf verkopen? Voor een reële prijs en liefst zo snel mogelijk? Kies voor de aanpak van GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters.

De verkoop van vastgoed vergt de nodige kennis. Dat geldt voor objecten binnen, maar zeker ook buiten de bebouwde kom. Agrarisch en landelijk vastgoed vraagt om specialistische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan bestemming, bodem, vergunningen en juridische aspecten. Ook het spreken van uw taal en een goed netwerk is van groot belang. Onze makelaars kennen de omgeving en uw sector van binnenuit. Door het lidmaatschap van de NVM krijgt u woning een passend en landelijk marktetingbereik via Funda.nl en Fundalandelijk.nl. Samen met u stellen we een verkoopplan op en begeleiden we u tot na de overdracht.

Succesvol aankopen?
U bent op zoek naar een nieuwe vestiging voor uw agrarisch bedrijf of u zou graag vrijstaand willen wonen in het buitengebied? Wij kijken verder dan alleen de mooie omgeving. We kijken ook alle regels en voorschiften die van toepassing zijn zodat u niet achteraf wordt geconfronteerd met verrassingen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in wonen en agrarisch- en landelijk vastgoed garanderen wij u een zorgeloze aankoop voor een juiste prijs. 

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden aan- of verkoop? Neem gerust contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Schrijf u in als zoeker