Mijn favorieten

Taxatie

U wilt u onroerend goed taxeren. Bijvoorbeeld voor verkoop, financiering of successie. Dan is het belangrijk dat u op een gecertificeerde taxateur kunt vertrouwen. De taxateurs van GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NWWI. Door het lidmaatschap van de NVM kunnen we gebruik maken van de uitgebreide NVM-database voor referenties. Tevens zijn we aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut. Zo bent u verzekerd van een vakkundig en goed onderbouwd taxatierapport.

Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in woningen, agrarisch- en landelijk vastgoed en bedrijfsmatig vastgoed:

Wonen
Wilt u een woning kopen of verkopen, dan is een goede taxatie van groot belang. Vrijwel alle banken en hypotheekverstrekkers, maar ook het NHG willen tegenwoordig een gevalideerd taxatierapport. Zo’n taxatierapport moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. GroenRaedt is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), die onze rapporten controleert.
Ook een goede, gevalideerde taxatie nodig? Vraag hier een offerte aan of bel ons voor een afspraak!

Agrarisch / Landelijk Vastgoed
In de agrarische sector zijn taxaties vaak nodig bij financieringsaanvragen of bij bedrijfsopvolging. Maar ook bij belangrijke gebeurtenissen bij een eigenaar van een landgoed moet er vaak worden getaxeerd. In veel gevallen gebeurt dit in samenspraak met de fiscus. GroeneRaedt zorgt voor een goed onderbouwd taxatierapport, die bijvoorbeeld als basis kan dienen voor een goede verdeling van de boedel.
Een goede taxatie nodig van uw landelijk gelegen of agrarisch onroerend goed? Vraag een offerte aan of bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Bedrijfsmatig
Taxaties spelen een belangrijke rol bij het opstellen van jaarrekeningen, financieringen en rondom fiscale zaken. Graag helpen wij u met een bedrijfsmatige taxatie. Of het nu gaat om een bedrijfsruimte, kantoor, winkel of beleggingspand. We helpen u graag. 

Nog één keer op een rijtje waarom het een goede keuze is om GroeneReadt uw taxatie te laten verzorgen? Klik hier.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring